Tuusulan urheilukeskuksen uuden monitoimihallin rakentaminen vaikuttaa urheilukeskuksen alueen liikenteeseen ja pysäköintijärjestelyihin. Liikennettä on huomattavasti enemmän kuin aiemmin.

Raskaita ajoneuvoja liikkuu alueella tulevien kuukausien aikana. Pelkästään seuraavien kahden-kolmen viikon aikana raskaat ajoneuvot kuljettavat alueelle maa-ainesta noin 250−300 lastillista.

Tärkeä ohjeistus asiakkaille saapumiseen

Asiakkaille aiheutuvien häiriöiden vähentämiseksi Tuusulan urheilukeskus on ohjeistanut kuljetusajoneuvot ajamaan Kilpailutien sijaan Palkkitien kautta. Rakentamistöiden takia urheilukeskus joutuu kuitenkin sulkemaan Kilpailutien päässä olevan kääntöpaikan ja vähentämään pysäköintipaikkojen määrää tekonurmen lähellä.

− Toivomme malttia Urkkaan saapuville. Pysäköintipaikat riittävät kyllä kaikille tulijoille, etenkin jos autonsa jättää suosiolla hieman kauemmaksi, esimerkiksi BMX-radan lähellä sijaitsevalle pysäköintialueelle (kartassa P2). Kyseiseltä pysäköintialueelta on noin 200 metrin matka hiihtoladuille. Myös jäähallien edessä olevalta pysäköintialueelta (kartassa P1) on lyhyt matka ladulle, kertoo Tuusulan Urheilukeskus Oy:n toimitusjohtaja Ilpo Kilpeläinen. Alueella on opasteet ajoreiteistä ja käytössä olevista pysäköintipaikoista.

Suuret autot eivät pysähdy yhtä nopeasti kuin henkilöautot. Vanhempien onkin hyvä muistuttaa kotona varovaisuudesta liikenteessä.

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Ilpo Kilpeläinen, Tuusulan Urheilukeskus Oy, ilpo@tuusulanurheilukeskus.fi, 044 766 1211
Vapaa-aikapalveluiden päällikkö Risto Kanerva, Tuusulan kunta, risto.kanerva@tuusula.fi, 040 314 2220