Voimisteluseura Keski-Uusimaa

Laadukasta harrastetoimintaa telinevoimistelussa, parkourissa ja akrobatiavoimistelussa sekä huipulle tähtäävää kilpatoimintaa naisten telinevoimistelussa ja team gymissä. 

Voimisteluseura Keski-Uusimaa tarjoaa sadoille lapsille ja nuorille mahdollisuuden vauhdikkaaseen, kehittävään ja hauskaan harrastamiseen voimistelun parissa.  Voimisteluharrastus tuo uusia kavereita lajin parista, kehittää sosiaalisia taitoja sekä ohjaa terveelliseen ja liikunnalliseen elämäntapaan. VSK-U:ssa jokaisella harrastajalla on mahdollisuus joko voimistella harrastusryhmissä tai edetä vaativiin valmennusryhmiin asti. Jokainen seuran harrastaja on yhtä arvokas.

Seurassa on jäseniä noin 1000, joista noin kolmasosa on poikia ja loput tyttöjä. Tuusulassa Veskuhallilla harjoittelee n. 900 voimistelijaa ja loput n. 100 harrastajaa harjoittelevat Piirosen Liikuntakeskuksessa Järvenpäässä. Harrastajista lähes kaikki noin 900 on alle 18 vuotiaita, joista suurin osa on 4-16-vuotiaita. Seuran harrastajaista noin 500 tulee Tuusulasta, noin 200 Keravalta, 100 Järvenpäästä ja 100 Vantaalta. Loput muista Uudenmaan kunnista mm Hyvinkäältä, Helsingistä, Pornaisista, Sipoosta, Porvoosta, Nurmijärveltä, Klaukkalasta, Paippisista.

Voimisteluseura Keski-Uusimaan kotisivut

Tuusulan Urheilukeskus Oy

Kilpailukuja 4
04300 TUUSULA

 Reitti ohjeet!

info@tuusulanurheilukeskus.fi

Tietosuojaseloste

5 + 12 =

Ennen kuin painat "lähetä" -ratkaise esitetty laskutehtävä.
Varmistamme tällä tavoin verkkoturvallisuutta.