Palvelyt yrityksille & tilavaraukset

Tuusulan urheilukeskuksessa Uudellamaalla järjestät onnistuneet tyhy- ja virkistyspäivät! Tarjoamme monenlaisia sisä- ja ulkolajeja, ammattitaitoista ohjausta, uusitut kokoustilat ja tarjoilut toiveidesi mukaan.

Liikunnallinen virkistyspäivä voi auttaa työntekijöitä parantamaan fyysistä ja psyykkistä hyvinvointiaan sekä löytämään uusia innostavia lajeja. Hyvinvointi näkyy myös työpaikalla ja työpaikan ihmissuhteissa!

Saat meiltä tyhy- tai virkistyspäivään esimerkiksi tennis- tai padelvalmennuksen. Tai kiinnostaisiko sittenkin pingis, squash tai vaikkapa yksityinen tanssitunti? 

Catering-palvelumme hoitaa aamiaisen ja päivän muut ateriat paikan päälle. Vaihtoehtoisesti annamme lisätietoja erinomaisista paikallisista ravintoloista, kuten Kerhosta, Krapista ja Gustavelundista.

Tuusulan urheilukeskuksen palveluihin kuuluvat myös tilavaraukset esimerkiksi seuroille ja työyhteisöille Uudellamaalla. Tarjoamme käyttöösi sekä liikunta- että kokoustiloja. Halutessasi myös catering-palvelut onnistuvat.

Tuusulan Urheilukeskus Oy

Kilpailukuja 4
04300 TUUSULA

 Reitti ohjeet!

info@tuusulanurheilukeskus.fi

Tietosuojaseloste

9 + 1 =

Ennen kuin painat "lähetä" -ratkaise esitetty laskutehtävä.
Varmistamme tällä tavoin verkkoturvallisuutta.